Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση - Ετήσιος Χορός Εκπολιτιστικός Σύλλογος "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" Επισκοπής.

My Website

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΧΑΡΙΕΣΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδότων Χαρίεσσας είναι στην ευχάριστη θέση να κλείνει 20 χρόνια ενεργής δράσης και προσφοράς στον συνάνθρωπο και διοργανώνει την πρώτη του τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία για το 2015, την Κυριακή 29 Μαρτίου στο Αγροτικό Ιατρείο Χαρίεσσας. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας στα πλαίσια νέων δράσεων του συνεχίζει την Ενημέρωση και Εγγραφή Εθελοντων Δοτών Μυελού των Οστών με συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και το ΚΕΔΜΟΠ, παράλληλα με κάθε άλλη του δράση!
Η εθελοντική Αιμοδοσία- Δότης Μυελού των Οστών αποτελεί την πιο ουσιαστική, αδιαμφισβήτητη και ανιδιοτελή πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο που την έχει ανάγκη. Η συμμετοχή σε αυτή την κοινωνική δράση είναι αναγκαία από όλους μας, καλούμε όλους τους Δημότες της Νάουσας και μη να συστρατευθούν στον αγώνα τόσο διάδοσης και όσο και συμμετοχής σε αυτόν τον ιερό σκοπό. 
Χαρά όλων μας να σας έχουμε και πάλι κοντά μας!

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Νάουσας (Βίντεο)

Μια ταινία των μαθητών και μαθητριών της Ε΄ τάξης (2012 – 2013) του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας
αφιερωμένη στην ιστορία του ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα, ανθυπολοχαγού Τέλλου Αγαπηνού, καπετάν Άγρα.







Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

4 πολύ καλές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για μέλλουσες ΜΗΤΕΡΕΣ

Τα παρακάτω προϊόντα προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές λόγω κλεισίματος επιχείρησης, είναι τα τελευταία κομμάτια και σε πολύ καλές τιμές για τις μέλλουσες μητέρες.
Μάρσιπος baby bjoern καινούριος σε συσκευασία από βιολογικό βαμβάκι πολύ καλό προϊόν! Ελεγμένο και πιστοποιημένο. Από 99,90  --> 50 ευρώ.



Το πιο ωραίο δώρο που έχει να κάνει με την ασφάλεια be safe ζώνη αυτοκινήτου για εγκυμονούσες , πρωτότυπο , καινούριο σε συσκευασία από Νορβηγία. Από 49,90 --> 25 ευρώ.

3 μπουκάλια αποθήκευσης μητρικού γάλακτος medela+Medela Contact Nipple Shields (Καλύπτρες Θηλών με θήκη).Καινούρια σε συσκευασία από 30  --> 15 ευρώ.

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ Reer, πολύ πρακτικό!
Από 
12,99 --> 6 ευρώ 


Περισσότερες πληροφορίες Σοφία τηλ. 69 78 36 29 46



Η ανάρτηση γίνεται ως μια μικρή βοήθεια προβολής των προϊόντων ΧΩΡΙΣ κερδοσκοπικό σκοπό για το μπλόγκ.